Ik zou opnieuw trouwen als ik een man kon vinden die 15 miljoen had, die vóór het huwelijk de helft aan mij geeft en garandeert dat hij binnen een jaar dood is - Bette Davis 

Bruidskleed huren - Bruidsjurk huren

BruidskleedHurenEen bruidsjurk huren is de meest budgettaire oplossing bij een huwelijk!  Je kan ook altijd nog van gedacht veranderen.  Stel dat je reeds lang van te voren uw bruidskleed heeft gekozen maar je ziet een nieuwer of mooier model?  De meeste winkels waar je terecht kunt voor het huren van een bruidsjurk hebben ook de nieuwste modellen in hun collectie.  De nieuwste, meest exlusieve bruidskleedjes zijn meestal duurder in huurprijs.  Is het bruidskleed te groot, vermaken wordt door professionele mensen gedaan, net zoals bij de aankoop van een bruidsjurk!  De vermaakkosten van een bruidsjurk zijn ook ten koste van de huurder.

Een bruidskleed huren kost een 25-30 % van de aankoopprijs. Meestal moet er ook een waarborg worden betaald.  Deze krijgt je terug als je de bruidsjurk terug brengt. Het bruidskleed wordt niet uw eigendom, uiteraard !De meeste bruidsjurken die verhuurd worden zijn dan ook al door iemand anders gedragen. Reinigen gebeurd meestal door de verhuurders!   Kosten van reparatie bij beschadiging van het bruidskleed zijn voor de huurder!