Trouwen is een ernstige zaak voor een meisje; niet trouwen zelfs nog ernstiger - Nicolas Bentley 

Trouwvervoer

trouwvervoer Het trouwvervoer vormt de bruidsstoet, deze bestaat officieel uit ouders, broers en zussen en grootouders en de getuigen. De eerste persoon die opgehaald wordt door het trouwvervoer is de bruidegom. Hij wordt vervolgens naar het huis van zijn bruid gebracht. Waar hij het bruidsboeket overhandigt aan zijn toekomstige vrouw. Vaak wordt er nog wat tijd uitgetrokken om nog een glaasje te drinken voordat men vertrekt naar het gemeentehuis en/of de kerk. De bruidsstoet van het trouwvervoer ziet er dan als volgt uit: In de eerste volgauto komen de ouders: de vader van de bruid met de moeder van de bruidegom gevolgd door de moeder van de bruid met de vader van de bruidegom. In de volgende auto's komen de getuigen, broers en zussen en grootouders en andere familieleden

Klik hier voor een overzichtje van trouwvervoer in Belgie op de kaart gesitueerd.
 

 

 

Vervoer Uniek trouwvervoer kan zorgen voor een geweldige entree op jullie bruiloft. Ceremoniewagens zijn het meest klassieke trouwvervoer. Wil je echt opvallen met je trouwvervoer kies dan voor een oude kever, fiat500, een luxe limo of een hummer.

 

 

 

 

 

trouwvervoerWil je ook voor de familie trouwvervoer regelen kan je voor bijzondere autobussen kiezen. Ga met z'n allen in een dubbeldekker naar het stadhuis. Zo komt iedereen op tijd, en hoeft niet iedereen een parkeer plaatst te zoeken. Denk ook even aan familieleden die behoorlijk wat kilometers moeten afleggen om aan de feestzaal te geraken. Een heel leuk idee is gezamenlijk vervoer zoals bv. de engelse bussen! Misschien kan je ook uitkijken naar mogelijkheden voor overnachting in de nabijheid van de feestzaal zodat iedereen probleemloos thuis geraakt.

 

 

 

 

trouwvervoerBen je een romantische bruid, kies dan voor romantisch trouwvervoer. Laat een paard en koets je vervoeren.
Je kan ook je eigen auto's, of een auto's van een familieleden gebruiken als trouwvervoer, zo kan je een heleboel geld besparen.

 


suitekleding_trouwvervoer.jpgsuitekleding_trouwvervoer1.jpgsuitekleding_trouwvervoer10.jpgsuitekleding_trouwvervoer11.jpgsuitekleding_trouwvervoer12.jpgsuitekleding_trouwvervoer2.jpgsuitekleding_trouwvervoer4.jpgsuitekleding_trouwvervoer5.jpgsuitekleding_trouwvervoer6.jpgsuitekleding_trouwvervoer7.jpgsuitekleding_trouwvervoer8.jpgsuitekleding_trouwvervoer9.jpg