Trouwen is zoiets als een contract van 356 pagina's tekenen zonder te weten wat erin staat - Mick Jagger 

Huwelijksreis

huwelijksreisElke huwelijksreis is uniek. Tijdens je huwellijksreis wil je als koppel iets beleven wat in je herinneringen gegrift zal blijven. Voor de ene ligt de nadruk op romantiek, de andere zoekt liever avontuur op.

Bestemming

Bij het kiezen van de bestemming van je huwelijksreis is het belangrijk dat je eerst uitmaakt welke punten voor jullie belangrijk zijn:

  • Romantisch, avontuurlijk, strandvakantie of cultuurreis?
  • Luxe of eenvoud?
  • Ver of dichtbij?
  • Met de auto, trein, boot (cruise?), bus of vliegtuig?
  • Georganiseerde huwelijksreis of niet georganiseerde huwelijksreis?

Reservatie

Probeer een half jaar op voorhand de bestemming van de huwelijksreis te reserveren. De keuze is dan groter en voor vliegtuigtickets naar verre bestemmingen heb je meer kans op rechtstreekse vluchten. Vermeld dat jullie op huwelijksreis gaan. Vaak wordt er dan voor een leuke attentie gezorgd.

Documenten

Je identiteitskaart is vaak niet voldoende. Is er voor de bestemming ook een paspoort of visa vereist, houd er dan rekening mee dat deze tijdig moeten worden aangevraagd (reken toch zeker een maand op voorhand. Vergeet niet het bewijs van verplichte vaccinaties (vb. tegen gele koorts).

Medisch

Voor bepaalde landen zijn er verplichte vaccins, voor anderen is het raadzaam je preventief toch in te laten enten. Raadpleeg je arts of je reisagentschap. Neem desnoods een klein verbandkistje mee, aangepast aan je bestemming.


suitekleding_huwelijksreis.jpgsuitekleding_huwelijksreis1.jpgsuitekleding_huwelijksreis11.jpgsuitekleding_huwelijksreis12.jpgsuitekleding_huwelijksreis2.jpgsuitekleding_huwelijksreis3.jpgsuitekleding_huwelijksreis4.jpgsuitekleding_huwelijksreis5.jpgsuitekleding_huwelijksreis6.jpgsuitekleding_huwelijksreis7.jpgsuitekleding_huwelijksreis8.jpgsuitekleding_huwelijksreis9.jpg