'Gelooft u dat trouwen op een vrijdag ongeluk brengt ?' - 'Natuurlijk, waarom zou vrijdag een uitzondering zijn? - Wiet van Broeckhoven 

Ceremonie

ceremonieGeef een persoonlijke toest aan de ceremonie. Je kan proberen iets speciaals mee te geven aan de ceremonie door gebruik te maken van bepaalde tradities, rituelen... Het is leuk als je de naaste familie en vrienden betrekken bij jullie ceremonie.
Zoek je een ceremoniemeester?  Klik hier voor een overzichtje van verschillende ceremoniemeesters op de kaart gesitueerd.

Tips voor de ceremonie

  • Laat iemand een tekst of gedicht voorlezen dat toepasselijk is.
  • Misschien heb je familieleden of vrienden die muzikaal zijn en de dienst willen opluisteren.
  • Laat vrienden een kaars aansteken ...
  • Behalve je naaste familie kun je bv ook corsages geven aan mensen die voor jullie belangrijk zijn. Zo toon je hen dat ze er echt bij horen.
  • Bedenk een ritueel waarbij je de gasten allemaal betrekt. Zo kan je bijvoorbeeld buiten bij het gemeentehuis alle aanwezigen een witte ballon geven en die samen laten opgaan terwijl je samen een wens doet. Dit oogt mooi en geeft een extra toets aan uw ceremonie.

Ambtenaar

Voor de ceremonie is het belangrijk dat je een goede band krijgt met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Zij zal een toespraak houden over jullie als stel. Zorg daarom voor een open en eerlijk gesprek met haar en vertel haar graag wat jullie leuk zouden vinden wat ze verteld.

Trouwbelofte

Maak voor uw ceremonie een persoonlijke trouwbelofte. Dit houdt in dat je de belofte wat toepasselijker maakt op jullie. Vertel waarom je samen oud wil worden? Waar werd je verliefd op? Waarom hou je van hem of haar? etc. Deze beloftes kun je aan elkaar geven voor het officiële ja-woord.

Muziek

Muziek is een belangrijk element voor de ceremonie. Bedenk goed welke nummers jullie graag in de ceremonie wilt verwerken. Ga je voor klassieke muziek of misschien hebben jullie samen wel een bijzonder nummer? Behalve muziek bij binnenkomst en het verlaten van de zaal kun je ook een nummer afspelen na het ja-woord. Vraag aan de ambtenaar wat er mogelijk is tijdens de ceremonie.


Ceremoniehuis Danny
Schorheidestraat 8
3583 Paal-Beringen

+32/485479954
http://www.huwelijksceremonie.be/
ceremonie Danny , de ideale partner voor ceremoniemeesters en ceremoniewagens
Valere Peeters
Schietboomstraat 19
3665 As

+32/475514534
valerepeeters@skynet.be
http://www.valere-peeters.be/

De mooiste dag van jullie leven verzorgd tot in de puntjes door Ceremoniemeester Valere Peeters

Ceremonie Deprince
Vaartbekeweg 97
8000 Koolkerke

+32/50614573
ceremonie.deprince@telenet.be
http://www.ceremoniedeprince.be/

Ceremonie Deprince maakt van uw huwelijk het mooiste moment van uw leven. Ceremoniemeester Kris Deprince is er voor U! Brugge - West-Vlaanderen - trouwen

Schoonbaert BVBA
Vossensteert 2
8310 Assebroek

+32/50374850
info@schoonbaert.be
https://www.schoonbaert.be/Ceremoni...
De website van ceremoniebedrijf Schoonbaert, gelegen te Assebroek-Brugge. Schoonbaert bvba zorgt voor huwelijken, uitvaartdiensten, shuttledienst, v.i.p.-begeleiding, enz...
Ceremonie Devolder
Kouterstraat 55
8520 Kuurne

+32.(0)56 72 83 72
+32.476 36 83 72
info@ceremonie-devolder.be
http://www.ceremonie-devolder.be

Alles wat een ceremoniemeester doet tijdens een huwelijk, kan je als koppel onmogelijk zelf doen. 
Als jullie die grote dag moeten beleven met 1001 kopzorgen om dan uiteindelijk toch nog op onvoorziene omstandigheden te botsen, zou dat toch een domper zijn op jullie terechte feestvreugde.
En net om die reden, ben ik er. Ik neem al jullie kopzorgen over, en heb voor elke onvoorziene omstandigheid een oplossing.

Ceremonie Mondy
Nijverheidstraat 2
8791 Berveren-Leie

+32/473574967
http://www.ceremonie-mondy.be/
Ceremoniemeester Thierry Mondy - Zorgeloos trouwen
Ceremonies A touc of White
Graslei 12
9000 Gent

+32/476977017
info@atouchofwhite.be
http://www.atouchofwhite.be
Wedding Planner Sylvie Van Onsem Design, Assistance en Consultancy
suitekleding_ceremonie.jpgsuitekleding_ceremonie1.jpgsuitekleding_ceremonie10.jpgsuitekleding_ceremonie11.jpgsuitekleding_ceremonie2.jpgsuitekleding_ceremonie3.jpgsuitekleding_ceremonie4.jpgsuitekleding_ceremonie5.jpgsuitekleding_ceremonie6.jpgsuitekleding_ceremonie7.jpgsuitekleding_ceremonie8.jpgsuitekleding_ceremonie9.jpg