Trouwen is een ernstige zaak voor een meisje; niet trouwen zelfs nog ernstiger - Nicolas Bentley 

Bruidslingerie

Lingerie

bruidslingerieBruidslingerie is speciaal afgestemd op de bruidsjurk en onderscheidt zich van gewone lingerie door de optimale, figuurcorrigerende pasvorm. Bijvoorbeeld een perfecte strapless top met een diep decolleté en een laag uitgesneden rug, speciaal afgestemd op het bovenlijfje van de bruidsjurk.  Voor de meeste bruidsjurken is de bruidslingerie een absolute noodzaak!

 

Tips

  • Bruidslingerie is beschikbaar in verschillende moddelen: bh, bustier, torselet of verlengd torselet, body...
  • Bruidslingerie is beschikbaar in verschillende stoffen: satijn, romantische kantsoorten of functionele gladde en naadloze modellen. Allen met een perfecte pasvorm.
  • Luxe bruidslingerie  is gemaakt uit zijde met bv Swarovski kristallen. Deze geven jou een speciale uitstraling op deze bijzondere dag.
  • Bruidslingerie is beschikbaar in verschillende kleuren.  Kies best dezelfde kleur of enkele tinten lichter. Een donkerder kleur of witte lingerie kan zichtbaar zijn, bijvoorbeeld 's avonds onder blacklight.
  • Bruidslingerie in huidskleur of in gebroken wit is het minst zichtbaar.
  • Een strapless japon met een wijde rok vraagt om een bustier.  Bij een gladde japon draag je best een body.

Kousen

bruidlingerieKies voor je bruiloft voor elegante kousen van een hoogwaardige kwaliteit. Let bij het kopen van kousen of een panty op dat ze goed passen. Koop dunne panty's en koop altijd een reserve paar. Erg leuk en traditioneel is de kousen-band.

 

 

 

 

 


suitekleding_bruidslingerie.jpgsuitekleding_bruidslingerie1.jpgsuitekleding_bruidslingerie10.jpgsuitekleding_bruidslingerie11.jpgsuitekleding_bruidslingerie2.jpgsuitekleding_bruidslingerie3.jpgsuitekleding_bruidslingerie4.jpgsuitekleding_bruidslingerie5.jpgsuitekleding_bruidslingerie6.jpgsuitekleding_bruidslingerie7.jpgsuitekleding_bruidslingerie8.jpgsuitekleding_bruidslingerie9.jpg