Trouwen is zoiets als een contract van 356 pagina's tekenen zonder te weten wat erin staat - Mick Jagger 

Bruidegom

Bruidegom en bruid kunnen op elkaar afgestemd zijn wat hun outfit betreft!.  Kies voor een stijlvol business pak, een smoking of een extra chique jacquet. Is de aanstaande bruidegom geen pakkendrager dan kan hij altijd een trouwkostuum huren.  
Klik hier voor een winkel met bruidskleding in uw buurt

Businesspak

bruidegomKies je een businesspak als trouwkostuum?  De bruidegom kan dat nog perfect dragen na de bruiloft. Details om het trouwkostuum extra feestelijk te maken: een mooie das, een pochet of een overhemd met een speciale kraag. Mooie kleuren voor een businesspak als trouwkostuum zijn zwart, grijs, donkerblauw en bruin. Er is ook een uitgebreide keuze in dassen of strikjes in allerlei denkbare kleuren en dessins. Let er op dat de mouwen van het jasje niet te lang of te kort zijn. Ook de broek mag niet te lang of te kort zijn.

Smoking (Black Tie)

bruidegomEen smoking als trouwkostuum kan perfect!  Een smoking  is meestal zwart of heel donkerblauw. De stoffen van een smoking  zijn vaak dunner dan van een dagelijks pak. De broek heeft een buitennaad met een eenvoudige strook zijde, de zogenaamde galon. Bij een smoking hoort een smokinghemd. Een smokinghemd is wit, heeft dubbelgeslagen manchetten en een speciale kraag. Bij een smokinghemd hoort een vlinderdasje. De vlinderdas moet zwart zijn en wordt zelf geknoopt. Onder een smoking draag je zwarte gladde schoenen of lakschoenen.
Op het avondfeest kan je de mannen vragen ook in smoking te komen. De uitnodiging vermeldt dan in dat geval "Black Tie". Van de vrouwen wordt dan automatisch verwacht dat zij avondkleding zullen dragen.

Jacquet en hoed

jaquetBij een traditionele bruiloft draagt de bruidegom als trouwkostuum een jacquet met lange zwarte jas, een hoge hoed en handschoenen . Als je kiest voor het jacquet kun je belangrijke gasten op je bruiloft vragen ook een jacquet te dragen. Het is een leuk idee om voor hen allemaal dezelfde das te kopen. Dat is dan meteen een leuk aandenken. Draag bij het jacquet zwarte, gladde schoenen!
Bij deze kleding horen de gasten in gepaste stijl te komen, dus zet je op de uitnodiging 'galakleding' of 'White Tie'.


suitekleding_bruidegom.jpgsuitekleding_bruidegom1.jpgsuitekleding_bruidegom10.jpgsuitekleding_bruidegom11.jpgsuitekleding_bruidegom2.jpgsuitekleding_bruidegom3.jpgsuitekleding_bruidegom4.jpgsuitekleding_bruidegom5.jpgsuitekleding_bruidegom6.jpgsuitekleding_bruidegom7.jpgsuitekleding_bruidegom8.jpgsuitekleding_bruidegom9.jpg