In Duitsland is het 'Hochzeit' als er twee moeten trouwen - Kees van Kooten 

Suitekleding

suitekledingBen je op zoek naar suitekleding? Heb je een gala in het vooruitzicht of gaat er iemand van je familie trouwen?
De mooiste feesten bieden het meest harmonieuze schouwspel. De suitekleding moet dan ook subtiel samenpassen. Kiezen jullie voor kort of lange suitekleding, kiezen jullie voor sobere of opvallendere kleuren, een extravagante hoed.... alles moet goed op voorhand besproken worden.  Klik hier voor een overzichtje van verschillende bruidsmodezaken op de kaart gesitueerd.

 

Suitekleding

suitekledingSuitekleding vind je vooral in gespecialiseerde bruidszaken. Er is suitekleding in verschillende stijlen voor verschillende budgetten. Je kan in deze speciaalzaken naar hartelust kijken, vergelijken, aanpassen, raad vragen, en de mooiste suitekleding vinden. Ze stellen alles in het werk om de meest perfecte collecties suitekleding te vinden. Ze bezoeken de belangrijkste binnen- en buitenlandse trouwbeurzen, en stellen samen met hun vele leveranciers de mooiste collectie suitekleding samen, waaronder soms een gedeelte dat wat exclusiever kan zijn. Toch is er zeker ook genoeg betaalbare suitekleding te vinden. Raffa by Linea Raffaelli, Oni-Onik, NXI, Mathyro, Vera Mont, Marylise en Pronovias zijn bekende collecties suitekleding.

 


suitekleding_suitekleding.jpgsuitekleding_suitekleding1.jpgsuitekleding_suitekleding10.jpgsuitekleding_suitekleding11.jpgsuitekleding_suitekleding2.jpgsuitekleding_suitekleding3.jpgsuitekleding_suitekleding4.jpgsuitekleding_suitekleding5.jpgsuitekleding_suitekleding6.jpgsuitekleding_suitekleding7.jpgsuitekleding_suitekleding8.jpgsuitekleding_suitekleding9.jpg