Waar er twee trouwen hebben er twee schuld - Alexander Pola 

Plan Cadeau

plancadeauMet een Plan Cadeau kan je een familielid, een vriend, een collega of een kennis plezier doen. Of je koopt het voor jezelf natuurlijk. Aan wie je het Plan Cadeau ook schenkt, je geeft voor een beter leven. Met elk Plan Cadeau dat je aan iemand uit je omgeving schenkt, krijgen de kinderen in het Zuiden een mooiere toekomst.

Werkwijze

  • Kies uit het gevarieerde aanbod van Plan Cadeaus, geef je bestelling online door en betaal 100% veilig en eenvoudig online of per overschrijving.
  • Je krijgt het giftcertificaat van het Plan Cadeau dat je bestelde. Zo’n certificaat is in feite een wenskaart met een foto van het Plan Cadeau en uitleg over het project dat je steunt.
  • Op het certificaat van het gekozen Plan Cadeau kan je zelf nog een hartverwarmende boodschap schrijven voor je het weggeeft.
  • Je geeft niet enkel een waardevol en uniek geschenk aan je vriend of geliefde. 
Met elk Plan Cadeau draag je ook kinderen in het Zuiden een warm hart toe en help je mee hun toekomst vorm te geven. Plan Cadeau is dubbele vreugd.
  • Met een Plan Cadeau steun je een specifiek project van Plan België in het Zuiden. Als kindgerichte ontwikkelingsorganisatie streeft Plan België naar een wereld waarin alle kinderen zich volledig kunnen ontplooien en waar al hun rechten gerespecteerd worden

Voor bijkomende inlichtingen surf naar http://cadeauplan.planbelgique.be/